سود پرک یکی از مواد های مهم شیمیایی است و این مواد شیمیایی پله ای شروع برای تولید مواد دیگر است، بزرگ ترین تولید کننده سود پرک در جای جای مختلف با تولید سود پرک تجارتی های بزرگ دیگر را ایجاد می کند.
تجارت سود پرک
سود پرک یک ماده ی جامد است که زمینه ساز تولیدات مواد دیگر است، این ماده شیمیایی دمای ذوب معادل 1390 درجه ی سانتی گراد دارد و چگالی این ماده معادل2,13 گرم است واین چگالی بر حسب سانتی متر مکعب می باشد. این ماده سفید رنگ است و چون بسیار به پولک شبیه است نام آن را پولک گذاشته اند.
از مشخصات نقطه ی جوش و نقطه ذوب سود پرک می توان گفت که نقطه ذوب سود پرک 321 درجه سانتی گراد می باشد، و نقطه ی جوش این ماده جامد 385 درجه سانتی گراد است.
سود پرک بی بو است و این بی بو بودن درصد امنیت ان را بالا می برد به دلیل اینکه این بی بو بودن درصد انجار و آتش سوزی را پایین می آورد و حتی گاهی به صفر می رساند.
سود پرک در آب حل می شود و سطح حل شوندگی بالایی را دارا می باشد.
سود پرک جامد قیمتی بالا تر را نسبت به سود پرک مایع دارد.
برای صادرات این محصول را به صورت بسته بندی 25 کیلو گرمی در می آورند. و این بسته بندی به صورت دو جداره می باشد. امروزه ایران این قابلیت را پیدا کرده که سود پرک را صادر می کند و به دلیل کیفیت بالا و قیمت پایین و مناسب آن از بزرگ ترین صادر کنندگان این محصول می باشد.
ایران یکی از بزرگ ترین تجارت کنندگان به وسیله ی ماده ی سود پرک است.
صادرات محصول تولیدی از سود پرک
همین طور که بالا هم به آن اشاره شد سود پرک ایران کیفیت بالایی را برخوردار است و قیمت مناسب هم دارا است و به همین دلیل قیمت مناسب رقیبی جدی برای کشور چین در حوضه ی صادرات سود پرک است.
سود پرک از مرزها:
- سرخس
- مهران
- بندر عباس
- دوغارون
- اینچه برون
- بندر امام
خارج می شود و در دست کشور وارد کننده قرار می گیرد.
بزرگترین تولید کننده سود پرک
ایران یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان و صادر کنندگان سود پرک است و با تولید این ماده زمینه ساز تولید محصولات:
- پتروشیمی
- آرایشی بهداشتی
- و مواد خوراکی
- در زمینه تولید محصولات ساخت و ساز
می باشد. و به وسیله ی این تولیدات سود بسیاری را متوجه ی ایران می کند.