سود پرک لرستان مادهای جامد، سفیدرنگ و بی بو است. با دمای ذوب ۱۳۹۰ درجه سانتیگراد و چگالی ۲,۱۳ گرم بر سانتی متر مکعب میباشد. نقطه ذوب این ماده ۳۲۱ درجه سانتی گراد و نقطه جوش آن ۳۸۵ درجه سانتی گراد است. نام دیگر سود پرک سود کاستیک، می باشد. سود پرک در شکل های مختلفی ساخته می شود ،مانند، پرک، پولک و گرانوله.سود پرک همان سود سوز آور است، که ماده شیمیایی و قلیایی به نام، سدیم هیدروکسید است و نام تجاری آن کاستیک سودا میباشد.
بررسی اجمالی درباره بهترین سود پرک لرستان
فرآیند تولید سود پرک همدان به این صورت است که ابتدا سود مایع ۵۰ درصد توسط تانکرهای مخصوص به کارخانههای تولید کننده سود پرک منتقل میشود و پس از آن، طی فرآیند های مختلف و دقیق به سود پرک جامد با خلوص بالا، تبدیل می شود.در تولید سود مایع محلول سدیم کلرید، به عنوان ماده اولیه، به ازای تولید هر ۱۰۰۰ کیلوگرم کلر، حدود۱۱۲۶ کیلوگرم سدیم هیدروکسید و ۲۸ کیلوگرم هیدروژن تولید می شود.
مقادیر بالایی از هیدروژن تولیدشده در این فرایند برای تولید آمونیاک، هیدروکلریک اسید و مورد استفاده قرار میگیرد.سود پرک، یک ماده اسیدی است و مانند اسیدهای خوراکی و قلیایی، تنها یک قطره از آن، می تواند به راحتی چربی و پروتئین ها را تجزیه کند. پس استفاده از سود پرک به مراقبت های ویژه نیاز دارد، زیرا استفاده نادرست از آن باعث سوختگی می شود.
تماس این ماده با چشم ها ممکن است منجر به نابینایی شود.بنابراین، هنگام استفاده از این مواد شیمیایی یا محلولهای آن، لازم است از تجهیزات لازم ، مانند دستکشهای محافظ، لباس ایمنی و عینک مناسب چشم استفاده کرد.برای شستشوی این ماده خورنده خطرناک از روی پوست، شستشو با مقدار زیادی آب است. شستشو برای حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه باید ادامه داشته باشد.
علاوه بر این، محلول سدیم هیدروکسی بسیار گرمازاست و گرمای حاصل از آن میتواند باعث سوختگی یا آتش سوزی شود.این ماده شیمیایی قابلیت حل شدن در آب را دارد. حل شدن سود سوز آور در آب فرآیندی گرماده می باشد و در اثر حل شدن آن در آب گرمای زیادی آزاد میشود. این ماده به راحتی میتواند رطوبت و کربن دی اکسید موجود در هوا را جذب کند، و بهتر است به هنگام حمل و نقل و جابه جایی از پوششهای حفاظتی لازم استفاده شود.
آشنایی با مراحل تولید سود پرک
در قدیم ازقیمت سود کاستیک پرک بیشتر در تولید مواد بهداشتی و صابون مورد استفاده می شد اما امروزه کاربرد های گوناگونی در صنایع مختلف پیدا کرده است. یکی از مهمترین سود پرک ها، سود پرک صنعتی می باشد، زیرا در صنعت بسیار استفاده می شود.
از کاربردهای دیگر سود پرک در صنایع می توان به موارد زیر اشاره کرد:
صنایع غذایی، صنایع فلز سازی،در صنعت تولید شیشه، در صنایع دارو سازی ، صنایع الکل سازی، صنایع چرم و نساجی، صنایع گاز و پتروشیمی، صنایع آرایشی و بهداشتی و مواد شوینده، صنایع نوشابه سازی، صنایع قند و شکر، صنعت کنسرو سازی، صنایع نظامی، صنایع داروسازی، شیشه سازی، صنایع قند و شکر، صنایع باتری سازی، صنایع تولی شیر، صنایع و کارخانه تولید شیر، صنایع رنگرزی، در صنایع مواد شوینده، و …
همچنین در تولید مواد شیمیایی، تولید خمیر کاغذ، تولید پارچه و تولید رنگ نیز به کار می رود. از سود پرک در صنعت پلیمر نیز استفاده می کنند، زیرا به عنوان یک چربی بر قوی، مورد استفاده قرار می گیرد. سود پرک ویژگی ها و خواص گوناگون دیگری نیز دارد از جمله آن چربی بر بسیار قوی می باشد، خنثی کننده محیط های اسیدیست، و تنظیم کننده،PH نیز می باشد.
چند ویژگی بهترین سود پرک
سود پرک صادراتی کارتن چگونه تولید می شود؟ در این بخش می خواهیم فرایند تولید یکی از مدل های پر فروش و محبوب سود های پرک را به اختصار شرح دهیم. این محصول را با تکنولوژی های جدید از سود مایع تهیه می کنند. در این مرکز از سود های مایع بسیار مرغوبی استفاده می کنند تا این مدل سود پرک شده را ارائه دهند.
برای ساخت آن ها از جیوه و یا فلزات سنگین استفاده نشده است و به همین خاطر نیز این محصولات بسیار امن هستند و می توانید با خیال راحت آن ها را استفاده کنید. این مرکز اهداف والایی دارد و برای رسیدن به این هدف ها کیفیت محصولات خود را در حد مطلوبی نگه می دارد. مرکز صادرات این مدل سود های پرک شده نیز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
صادرات این محصولات توجه بازار های فروش داخلی را نیز بیش تر جلب کرده است. این سود های پرک شده را در سایز بندی های مختلفی نیز ارائه می دهند. هر مدل از آن ها را در بسته بندی های مقاومی ارائه می دهند. هر بسته آن ها وزن به خصوصی دارد. به همین خاطر شما می توانید بر اساس میزان نیاز خود هر مدل از این محصولات را خریداری کنید.
پخش سود پرک با کیفیت لرستان
صادرات سود کاستیک یا همان سدیم هیدروکسید، از نظر شکل ظاهری به چهار قسمت می باشد، که عبارتند از:سود مایع، سود گرانول و سود پودری. سود مایع، در اثر انحلال سدیم هیدروکسید جامد در آب به وجود می آید. درصد خلوص سود مایع معمولا ۵۰ درصد می باشد. نوع دوم، سود پرک می باشد، که به رنگ سفید و بدون بو بوده و به صورت پرک یا پولک عرضه می شود.
سود گرانول، به صورت جامد می باشد، رنگ آن سفید و شبیه گلوله های برف است، که در تولید آن ظرافت بیشتری به کار می رود، چون از سود گرانولی بیشتر در صنایع داروسازی و نساجی به کار می رود. سود پودری نوع چهارم است که شکل آن به صورت دانه های ریز می باشد. سدیم هیدروکسید جامد، بیشتر به صورت پرک، دانهای و بلوکهای قالبی برای فروش عرضه میشود.
یکی از بزرگترین تولید کنندگان در ایران که سود پرک عمده، عرضه می کند در شهر مشهد قرار گرفته است. تولید عمده سود پرک در مشهد، توانسته است نقش زیادی را در بازار این محصول در ایران بازی کند. همچنین از سود پرک به عنوان یک ماده شیمیایی که در صنعت نیز بسیار کاربرد دارد، در بورس نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.تولید محصولات سود پرک در ایران با برند های مختلفی تولید می شود.
از بهترین روش های خرید سود پرک می توان، خرید اینترنتی را اشاره کرد، همچنین می توان برای خرید به فروشگاه های معتبر که در دسترس هستند، مراجعه کرد.یکی دیگر از روش های خرید سود پرک، این است که می توان به نمایندگی های زیادی که در کشور موجود می باشند، مراجعه کرد، این نمایندگی ها محصولات شیمیایی را با کیفیت بالا به دست مصرف کننده می رسانند.سود پرک در ایران با غلظت ۹۸ درصد در تمام صنایع مصرف کننده، مورد استفاده قرار می گیرد و توسط نمایندگی های توزیع و فروش که در سراسر ایران موجود هستند نیز، به بازار عرضه می شود.