فروش عمده سود پرک ارزان از روش ها به دست آوردن محصول مورد نظر بوده است. سود پرک ماده ای جامد و سفید رنگ بوده که به صورت پرک به متقاضیان خود در داخل کشور عرضه می شود. دمای ذوب سود پرک 1390 درجه می باشد چگالی آن 2/1 بوده است. سود پرک خاصیت خورندگی بالایی دارد به همین دلیل هنگام استفاده کردن از آن باید نکات ایمنی را رعایت کرد. خاصیت دیگری که سود پرک داشته این بوده که جاذب رطوبت محیط است.
کاربردهای سود پرک در صنعت غذا
کاربرد سود پرک در صنعت غذا یکی از کاربرد ها آن بوده است نام دیگر این محصول سدیم هیدروکسید نام دارد سود پرک یک ماده قلیایی می باشد از این ماده در فرایند تولید و فرآوری چند ماده غذایی استفاده می کنند که به چند مورد از این موارد اشاره می شود.
از سود پرک برای شیرین کردن زیتون خوراکی در صنایع غذایی به خوبی استفاده می کنند سود پرک باعث شیرین شدن زیتون می شود مورد دیگر این است که در زمینه ترد کردن چوب شور هم از این ترکیب استفاده به عمل می آید.
کاربرد دیگر سود پرک در صنایع غذایی این است که برای جدا سازی پوست سیب زمین و گوجه فرنگی هم در صنعت کنسرو سازی به کار می رود سود پرک پوست این مواد غذایی را با کیفیت مناسبی جدا می کند.
کاربرد دیگر سود پرک در مواد غذایی این بوده که برای جلوگیری از رشد باکتری ها و فاسد شدن مواد غذایی بیشتر به کار می رود با اضافه کردن سود پرک به راحتی می توان عمر مواد کنسروی و یا بسته بندی را به چندین ماه افزایش داد.
از سود پرک برای عمل آوری برخی میوه ها نارس هم در داخل کشور استفاده می شود. در این صورت محصولات در کم ترین زمان ممکن آماده مصرف می شوند.
عرضه انواع سود پرک ارزان
عرضه انواع سود پرک ارزان در داخل کشور با روش ها متعددی صورت می گیرد یکی از روش ها عرضه سود پرک روش عمده بوده است در این روش سود پرک با هزینه ارزان به دست مصرف کننده خود می رسد سود پرک مایع را به روش مستقیم هم می توان به مشتریان خود در داخل کشور عرضه داد. این روش هم برای خریدار مقرون به صرفه بوده است چون سود پرک با قیمت ارزان تامین می شود.
سود سوز آور از انواع سود در داخل کشور بوده است که این سود هم مصرف کنندگان خاص خود را به همراه داشته است. سود پرک وارداتی یکی دیگر از انواع سود در داخل بازار می باشد مشتریان سود پرک مورد نظر خود را بهتر است که به صورت بدون واسطه تهیه کنند.