سود پرک ماده ای جامد، سفید رنگ و بدون بو می باشد. این ماده جاذب رطوبت بوده و در صورت حل شدن گرمای زیادی را تولید می کند. سود چرک به دلیل کاربردهای زیادی که دارد به صورت صنعتی تولید می شود. سود پرک تولید شده در کشور به دلیل کیفیت خوبی که دارد توانسته در بازار جهانی خود را تثبیت نماید و صادرات سود پرک به ازبکستان انجام شده و از فروش خوبی نیز در این زمینه برخوردار بوده و در اقتصاد کشور نیز تاثیر مثبتی گذاشته است.
عوامل موثر بر کیفیت تولید سود پرک
در تولید سود پرک از سود مایع به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. کیفیت سود مایع اولیه در کیفیت سود پرک تولید بسیار تاثیر گذار می باشد و قیمت تمام شده برای ماده اولیه تاثیر مستقیمی بر روی قیمت فروش سود پرک می گذارد. سود پرک از ورقه های نازکی تشکیل می شود که جاذب رطوبت بوده و بسیار سریع رطوبت و آب را به خود جذب می نمایند. همچنین دارای خاصیت خورندگی زیادی بوده، به همین دلیل نوع بسته بندی این محصول بسیار حائز اهمیت می باشد و ان ها را در بسته بندی های مخصوص نگهداری و به فروش می رسانند.
درصد خلوص سود پرک تولید شده یکی از مهم ترین عواملی است که درجه کیفی این محصول را تعیین می کند. به این صورت که هر چه درجه خلوص بیشتر باشد محصول عاری از هر گونه ناخالصی خواهد بود. بهترین نوع سود پرک با درصد خلوص 98 درصد به فروش می رسد.
دلایل فروش سود پرک به بازار های خارجی
سود پرک در صنایع زیادی مانند نفت و گاز، داروسازی، تهیه و تصفیه آلومینیوم، نساجی، تولید الکل، صابون و ده ها مورد دیگر کاربرد دارد. سود تولید شده در ایران از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار می باشد به همین دلیل توانسته در بازارهای خارجی به جایگاه مناسبی دست یابد. شرکت های تولید کننده سود پرک با بهره گیری از دستگاه های به روز و پیشرفته، بهترین مواد اولیه، بهترین بسته بسته بندی و خلوص از فروش خوبی برخوردار بوده و توانسته رضایت مشتریان داخلی و خارجی را جلب نماید.
مشتریان خرید این سود می تواند به راحتی آن را از طریق بازارهای فروش و مراکز تولید و فروش شرکت های تولید کننده تهیه نمایند. قیمت تمام شده و کیفیت این محصول توانسته تمامی استانداردهای لازم را کسب و با قیمتی منصفانه و معقول به بازار عرضه شود. طبیعتا تمامی این موارد سبب شده تا این محصول چه در بازارهای داخلی و چه در بازار خارجی فروش خوبی داشته باشد.