کارخانه تولید سود پرک اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان در این زمینه شناخته می شود که با ساخت این ماده شیمیایی پر کاربرد و مورد نیاز صنایع، خدمات ارزشمندی را به بخش های صنعتی در کشور و خارج از کشور ارائه می کند.
هدف از راه اندازی این کارخانه تولیدی تامین نیازهای اولیه کارخانجات است که با تکیه بر اصول و استانداردهای جهانی انجام می شود و سپس در اختیار هر یک از واحدهای صنعتی قرار می گیرد.
سود پرک به چه کار می آید؟
برای اینکه بدانید سود پرک به چه کار می آید و چه نقشی در صنایع دارد، پیشنهاد می کنیم که در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
سود پرک در واقع ماده شیمیایی سفید رنگ و پرک مانندی است که در ابتدا به صورت مایع بوده و سپس با استفاده از فرمول شیمیایی گوناگون و عملیاتی که در آزمایشگاه بر روی آن انجام می شود به صورت جامد 98 یا 99 درصد در می آید.
این ماده دارای واکنش پذیری عالی با هر نوع ماده دیگر می باشد از همین رو قابلیت استفاده در بیش از 80 درصد صنایع را دارد. به طور کلی موارد استفاده از سود پرک عبارتند از:
- صنایع تولید ماشین آلات، لوله، ورق های آلومینیومی
- صنعت تولید الکل
- صنعت چرم سازی
- صنایع تولید کاغذ، کارتن، پلاستیک، شیشه، صنایع فلزی
- صنعت صابون سازی، لوازم آرایشی-بهداشتی، داروسازی
- صنعت تولید پارچه، پنبه، نخ، ابریشم مصنوعی
- صنعت تولید روغن، قند و شکر، شیر، کنسرو
- تولید مواد نفتی، گاز، پتروشیمی
- تولید چسب و رنگ
- و … .
بررسی بازار داخلی سود پرک اصفهان
با بررسی بازار داخلی سود پرک اصفهان به این نتیجه می رسیم که خرید و فروش این محصول روز به روز در حال گسترش است و معاملات بزرگی در بخش های مختلف کشور انجام می شود که دلیل آن هم، نیاز صنایع متعدد کشور به این ماده اولیه جهت تولیدات با کیفیت است.
شرکت تولیدی سود پرک اصفهان این محصول را به صورت بسته بندی شده و یا فله ای به بازار ارائه می کند و اغلب سود پرک بسته بندی را در وزن های 15 کیلو گرمی، 25 کیلو گرمی، 30 کیلوگرمی، 50 کیلوگرمی و … در بشکه های مخصوص و یا پالت کیسه ای به فروش می رساند.
هم اکنون وجود آزمایشگاه های مجهز در اصفهان سبب شده که تمامی استانداردهای لازم در جهت تولید این محصول مورد تایید قرار گیرد و در نهایت محصولی با درجه خلوص عالی و با کیفیت تولید شود که بتواند به نحو احسن پاسخگوی نیاز صنایع باشد.
کیفیت بالای تولید این محصولات سبب شده که نه تنها بازار داخلی سود پرک از رونق بسیار خوبی برخوردار باشد، در بازارهای خارجی نیز با تقاضای زیادی روبرو شود و بخش بزرگی از سود پرک صادراتی در بازارهای بین المللی مورد معامله قرار گیرد و سبب ارزآوری بالای اقتصادی برای کشور شود.