مرکز عرضه سود پرک شوشتر این ماده را به مشتریان خود ارائه می دهد. سود پرک شوشتر از انواع سود در داخل بازار می باشد. سود پرک شوشتر از نوع 98 درصد بوده است. سود پرک مربوطه به صورت جامد بی بو و سفید رنگ به مصرف کننده خود عرضه می شود. سود پرک خاصیت خورندگی بالایی داشته است. از این ترکیب به صورت رقیق شده استفاده می شود. سود پرک شوشتر جاذب رطوبت موجود در هواست.
موارد مصرف سود پرک کاستیک
موارد مصرف سود پرک کاستیک به این صورت است که از این ماده شیمیایی در زمینه تولید مواد غذایی و انواع نوشیدنی ها به خوبی استفاده به عمل می آید سود پرک بسیار کاربردی بوده است این ترکیب شیمایی در زندگی بشر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
سود پرک را به عنوان مواد اولیه بیشتر واکنش های شیمیایی به کار می برند. از این ترکیب در صنعت کنسرو سازی تن ماهی هم استفاده می شود سود پرک از رشد و فعالیت باکتری ها پیشگیری کرده و از فاسد شدن مواد غذایی به خوبی پیشگیری می کند به همین دلیل از این ماده به عنوان ماده نگهدارنده در تولید مواد غذایی یاد می شود.
از سود پرک برای تولید انواع شوینده ها و محلول ها سفید کننده هم در سطح کلان استفاده به عمل می آید. برای پوست گیری سیب زمینی و گوجه فرنگی هم از سود پرک استفاده می کنند. موارد استفاده سود پرک به قدری زیاد است که نمی توان همه را در یک مقاله نوشت.
از سود پرک در صنایع کارتن سازی و تولید کاغذ هم استفاده می شود. برای ترد کردن چوب شور هم به کار می رود. به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی هم قابل استفاده می باشد. برای تمیز کردن تجهیزات شرکت های تولیدی مواد خوراکی هم به کار می رود. کارایی هیدروکسید سدیم به این صورت بوده است.
صادرات انواع سود پرک شوشتر
صادرات انواع سود پرک شوشتر در داخل کشور توسط نمایندگی ها معتبر انجام می گیرد. شرکت های صادر کننده نوع درجه یک سود پرک را صادر می کنند. مشتریان در داخل کشور هم می توانند سود پرک مورد نظر خود را از این نمایندگی ها سفارش داده و از آن در جهت نیاز خود استفاده کنند.
یکی از راه های به دست آوردن سود پرک سفارش مستقیم آن بوده است که در این روش سود پرک با هزینه مقرون به صرفه به دست مشتری می رسد. علاقمندان سود پرک را به روش عمده نیز می توانند سفارش دهند در این روش هم سود پرک با هزینه ارزان تهیه می شود سود پرک ارزان به روش خرید مصرف کننده بستگی دارد.